Poziv na sudjelovanje u natjecanju „e-Sports“

Ove akademske godine (2017./18.) po prvi se put održava e-Sports natjecanje u League of Legends (LoL), Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Pro Evolution Soccer (PES) i Heartstone (HS). Zainteresirani/e studenti/ce za sudjelovanje se mogu prijaviti putem sustava OMEGA gdje je postavljena tema e-Sport. Jedan student/ica može sudjelovati u više ekipa, no u slučaju većeg broja prijava, održat će se kvalifikacije kako bi se odabrali najbolji/e studenti/ce koji će naposljetku predstavljati Filozofski fakultet. LoL i CS:GO se igraju 5vs5, PES je 2vs2, a HS je 1vs1.

Za prijavu na OMEGA-u potrebno je u ovome sustavu pronaći kolegij TZK 17 i upisati pristupnu lozinku tzk17.

Nadalje, svi koji se prijavite, molim Vas da se pridružite Facebook grupi FFZG e-Sport ekipa (link: https://www.facebook.com/groups/2127024320648485/?ref=bookmarks) te se naknadno uključite na „Discord“ kanal. Preko naznačene Facebook grupe i „Discorda“ diseminirat će se sve relevantne informacije vezane uz ovo natjecanje.

Dodatno ističemo da sudjelovanje na e-Sportsu ne predstavlja zamjenu za obaveznu nastavu „Tjelesne i zdravstvene kulture“ već je, dakle, primarno dodatni fakultativni sadržaj.

Hvala na suradnji i srdačan pozdrav,

Mario Jamić i Jelka Gošnik