Tečaj skijanja u Kranjskoj Gori

Tečajna nastava alpskog skijanja u Kranjskoj Gori

Pedagoški Odjel za sport Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani organizira početni i napredni tečaj alpskog skijanja za studente/ice koji će se od 5. do 9. 2. 2018. odvijati u Kranjskoj Gori (Slovenija). U sklopu dugogodišnje odlične suradnje našeg i Filozofskog fakulteta u Ljubljani, po principu reciprociteta (naša ustanova studentima/cama iz Ljubljane omogućuje jedrenje) organizator za studente/ice Filozofskog fakulteta u Zagrebu nudi posebnu pogodnost. Takav aranžman po popularnoj cijeni od 245,00 Eura uključuje polupansionski smještaj (uz doručak i večeru) u višekrevetnim sobama Hotela „Kompas“ (4*), skijaške kartu za 5 dana te korištenje bazenskog prostora. Mogućnost jednokrevetnog smještaja uz doplatu od 16,00 Eura po noćenju.
Valja naznačiti da se uspješno položen tečaj alpskog skijanja smatra ekvivalentnim uredno reguliranoj semestralnoj kineziološkoj aktivnosti u sklopu kolegija „Tjelesna i zdravstvena kultura“.
Organizatori su vrlo ljubazno rezervirali 10 mjesta za studente/ice našeg fakulteta pa je doista vrlo uputno iskoristiti odličnu priliku za stjecanje prvih/novih vještina iz ove zahtjevne ali lijepe kineziološke aktivnosti.

Dodatne informacije (na slovenščini) dostupne su OVDJE!

Zainteresirani/e studenti/ce molim da se jave meni (a ne kontaktu navedenom na plakatu) na e-mail jgosnik@ffzg.hr što prije, a najkasnije do petka 19. 1. 2018. do 15.00 sati. Naravno, stojim na raspolaganju u slučaju mogućih dodatnih pitanja!

Hop-hop-hop!
🙂

S poštovanjem,
Mr. sc. Jelka Gošnik, v. pred., predstojnica Samostalne katedre za kineziologiju